Новини компанії

Армія отримала 500 тис. грн гуманітарної допомоги — ГК Прометей

08.04.2022

Координаційний штаб ГК «Прометей» закупив та передав територіальним підрозділам ЗСУ та ТрО Миколаївської області черговий транш гуманітарної допомоги на загальну суму 500 тис. грн.Про це повідомляє пресслужба компанії.

Зазначається, що працівники, які займаються гуманітарними та волонтерськими проектами підтримки української армії не припиняють роботу навіть коли область активно знаходиться під обстрілами. «Наше завдання зараз не лише відвантажувати зерно, щоб годувати місто, військових, а й допомагати армії тримати позиції на передовій, постачаючи нашим хлопцям необхідні речі, продукти та спорядження», — йдеться в повідомленні.

У пресслужбі додали, що збільшили спектр послуг із надання гуманітарної допомоги. Нещодавно були закуплені та передані ноутбуки та канцелярія працівникам Миколаївської ОВА.

Повідомляється, що з початку війни ГК «Прометей» організувала координаційний штаб, який займається наданням гуманітарної допомоги. Крім того, власник компанії Рафаель Гороян заявив про намір брати участь у відновленні Миколаєва після війни та закликав усіх бізнесменів долучитися до волонтерського руху.