Новини компанії

Чужих дітей не буває: Благодійний фонд Рафаеля Горояна допоміг 9-річної Карини Раімова відправитися на лікування до Ізраїлю

15.12.2020

Діагноз рак для більшості людей звучить як вирок. Але невідомо, що важче: коли цей страшний вердикт винесено дорослій людині, яка здатна боротися за своє життя або коли хвороба загрожує беззахисному дитині?

В Україні страшні діагнози у дітей, на жаль, не рідкість. У Миколаєві в сім'ї Раімова трапилася біда, їх 9-річна дочку Карина хвора гострим мієлоїдний лейкоз і вже 11 місяців бореться з хворобою. Благодійний фонд Рафаеля Горояна, дізнавшись про біду, не зміг залишився байдужим до чужого горя і виділив $ 6 тис на лікування дитини.

Вчора батько дівчинки повідомив, що вже зібрано суму на стартовий депозит, орієнтовно це вже 20% від загальної вартості лікування. І в ніч з 13 на 14 грудня Карина вже госпіталізована в одну з кращих лікарень Ізраїлю.

- «На шляху довжиною майже в рік з'явилися нові надії і можливості, яких уже не було в Україні. У провідних лікарів клініки є як мінімум ще три варіанти лікування захворювання. Все це стало можливим завдяки допомозі і підтримці небайдужих людей », - ділиться емоціями Тимур, глава сімейства Раімова.

Читати про тяжкохворих дітей завжди страшно і боляче. А для них страх і біль - реальність кожного дня. Благодійний фонд Рафаеля Горояна буде і далі цікавитися долею дівчинки, адже попереду довгі дні лікування.



Читайте також

На зерновому ринку України масове свавілля з боку покупців, а особливо європейських — Рафаель Гороян

Власник та голова Наглядової ради ПРОМЕТЕЯ Рафаель Гороян в своєму бло...

20.04.2023
Прометей наполягає на тому, що електронна черга в портах на відправку Зернового коридору знаходиться в руках нечесних чиновників та їх спільників

«Впевнені, що всю цю історію розіграно корупціонерами Адміністрації м...

07.03.2023
Експортери залишилися за бортом, або Що відбувається на ринку трейдинга?

Рафаель Гороян: Буде знищений трейдер — буде знищений і український аг...

13.05.2022