Новини компанії

Герої ГК «Прометей»: співробітники компанії добровільно вступають до лав ЗСУ

07.11.2022

З самого початку повномасштабного російського вторгнення Група Компаній «Прометей» у рамках комплексної підтримки армії, мобілізованих службовців та добровольців надає допомогу захисникам на передовій та мирним жителям міста Миколаїв.

У зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України багато співробітників компанії не залишилися осторонь і з власної ініціативи пішли на фронт, поповнивши лави добровольчих сил оборони. Одним із таких став керівник служби безпеки ГК «Прометей», який добровільно звернувся до військкомату з метою призову його до складу Збройних Сил України. Співробітника Групи було зараховано на посаду розвідника одного з підрозділів розвідки ЗСУ.

Компанія «Прометей», підтримуючи армію та своїх співробітників, які захищають Україну, передала позашляховик та все необхідне на користь військових потреб відповідного підрозділу ЗСУ, який виконує бойові завдання на Херсонському напрямку для спільної перемоги України.

Крім того, як повідомили в компанії, зараз Групою реалізується проект із закупівлі авто для армії з майбутньою сервісною підтримкою наданих транспортних засобів.

«Реагуючи на потребу армії у транспорті, наша команда ініціювала запуск нового проекту із забезпечення регіональних підрозділів ЗСУ транспортними засобами, передача яких відбуватиметься на щомісячній основі та фінансуватиметься коштами ГК «Прометей», - зазначили у Компанії.

Читайте також

Компанія «Прометей» успішно завершила збирання озимих зернових

​Виробнича компанія «Прометей» завершила збирання озимих ячменю і пшен...

03.07.2018
Компанія «Прометей» модернізує Йосиповський елеватор

28.07.2017
Бізнесмен Рафаель Гороян увійшов в ТОП-100 найбагатших людей України за версією журналу «Фокус»

Журнал «Фокус» представив рейтинг Топ-100 найбагатших людей України. В...

17.09.2020