Новини компанії

Група Компаній «Прометей» придбала нові фронтальні навантажувачі Merlo для елеваторів

18.01.2022

У рамках стратегії технологічної модернізації ГК Прометей оголосила про оновлення автопарку новими фронтальними навантажувачами Merlo TF 38.10. Придбання нового обладнання оптимізує як процеси прийомки зернових та олійних, так і обсяги перевалки загалом.

Цю програму реалізовано ГК «Прометей» у межах лізингового договору з ОТП банком. Сумарний обсяг фінансування проекту становить близько 500 тисяч євро.

У 2021 придбано 4 навантажувачі на елеватори «Велика Олександрівка» (Херсонська обл., смт Велика Олександрівка), «Апостолове» (Дніпропетровська обл., м. Апостолове), «Снігурівка» (Миколаївська обл., м. Снігурівка), «Володимирівка» (Миколаївська обл., с. Володимирівка), у січні 2022 року отримано ще 2 навантажувачі на елеватори «Гайчур» (Запорізька обл., смт Терновате) та «Вознесенськ» (Миколаївська обл., м. Вознесенськ).

«Якісна техніка – це завжди вигідна інвестиція, яка не лише виправдає себе, а й повернеться з прибутком. У свою чергу модернізація елеваторного дивізіону, у тому числі зміцнення його матеріально-технічної бази, є зараз для Групи Компаній одним з першочергових завдань. Елеваторний напрямок за підсумками 2021 року показав хороші показники щодо прибутку, тому його «матеріальне переозброєння» є для Групи стратегічним завданням», - повідомляє прес-служба компанії.

У 2022-23 МР ГК "Прометей" планує оновити автопарк ще близько 10-ма навантажувачами для елеваторів.

Читайте також

Стабілізації цін на міндобрива очікувати не варто до квітня-травня 2022 р., - трейдер із добрив компанії «Прометей» Олег Яшулін

Цінової стабілізації на ринку міндобрив до квітня-травня 2022 року очі...

01.12.2021
Різкі коливання курсу збанкрутять аграріїв - Р.Гороян

У зв'язку з дорученням глави держави про зниження курсу долара, вчора...

15.01.2015
У «ТОП-20 найбільш успішних українських менеджерів» увійшов керівник ГК Прометей Рафаель Гороян

​Журнал «Власть денег» традиційно представив рейтинг «Топ-20 найуспішн...

08.11.2019