Новини компанії

Компанія «Прометей» підтримує сімейні фермерські господарства

04.09.2017

Дрібні виробники сільськогосподарської продукції – основа економічного процвітання села в Україні. Як правило, у них невеликі господарства і такі фермери не мають можливості співпрацювати з торговими мережами, адже виробляють порівняно невеликі обсяги продукції.

Компанія «Прометей» працює з дрібними фермерами за передоплатою, і фермерам це подобається. Багато великих українські трейдери не хочуть на працювати на таких умовах. Адже такі сімейні господарства не працюють з ПДВ, а платять єдиний податок.

«Наше фермерське господарство« Левада-В »невелике. В основному вирощуємо такі культури, як пшениця, ячмінь, соя, горох. Ми співпрацюємо з компанією «Прометей» близько року. Вибрали цю компанію через близькість до фермерського господарства, хорошого сервісу і вигідної ціни на зернові », – повідомив директор ФГ« Левада-В »Воронюк Володимир Михайлович.

«Ми співпрацюємо з« Прометеєм »через зручного розташування, якісного аналізу зернових і високого сервісу. Два роки триває наше взаємовигідне співробітництво. На елеватор в м Вознесенськ привозимо такі культури, як пшениця, ячмінь та соняшник », – зазначає директор ФОП« Ларс »Попков Анатолій Анатолійович.

На даний момент елеватори «Прометея» приймають у невеликих фермерських господарств такі культури як соняшник, ячмінь, пшениця, горох. Додатковими перевагами роботи з «Прометеєм» є безкоштовна приймання зернових і безкоштовне зберігання перший місяць співпраці.

Також перевагою для дрібних фермерів є близькість елеваторів, адже маленькі обсяги зернових невигідно возити на великі відстані. 17 елеваторів «Прометея» представлені в Миколаївській, Кіровоградській, Запорізькій, Хмельницькій та Київській областях.

«Разом з тим створення сприятливих умов для функціонування сімейних фермерських господарств в Україні важливо, як для подолання занепаду села, так і для упорядкування організаційної структури сільського господарства відповідно до європейських стандартів», – зазначив глава «Прометея» Рафаель Гороян.

Читайте також

«У людей, які поливають свою історію брудом, немає майбутнього»: Інтерв'ю з власником ГК «Прометей» Рафаелем Горояном

У серпні поточного року журнал «Фокус» представив рейтинг Топ-100 найб...

07.10.2020
Засновник «Прометея» Рафаель Гороян виступив спікером на Підприємницької конференції №1

​25 листопада в Миколаєві відбулася масштабна бізнес-подія – Конференц...

27.11.2018
Ранние зерновые и масличные: какое качество урожая 2023?

Видання Elevatorist.com дізнавалося на зерносховищах в різних регіонах...

18.08.2023