Новини компанії

Компания «Прометей» увеличила прием зерновых и масличных на 30%

22.08.2018

Елеватори ГК «Прометей» за 2017/2018 МР взяли від постачальників 730 тис. Тонн зернових. У порівнянні з минулим маркетинговим роком потік зерна на елеватори компанії виріс на 30%. Варто відзначити, що 41% із загального обсягу прийнятої продукції склали олійні (соняшник, соя) і 59% - зернові (ячмінь, пшениця, ріпак, кукурудза).

На збільшення обсягів перевалки зерна в 2017/2018 МР позитивно вплинула модернізація елеваторів, яка дозволила збільшити швидкість приймання зернових, а також налагоджені довірчі партнерські відносини з виробниками. Сьогодні торговці «Прометея» працюють по всій Україні і постійно нарощують клієнтську базу. Слід зазначити, що торговий відділ вийшов на більш високий рівень за рахунок збільшення кількості торговців і підвищення їх професіоналізму.
Також стабільному приросту товарообігу групи «Прометей» сприяє чесний підхід в наданні послуг, розвинена інфраструктура для відвантаження зерна на залізничний та автомобільний транспорт, використання високотехнологічного обладнання зарубіжних і вітчизняних виробників.
«Сучасні технології доробки і зберігання зерна дають можливість елеваторів приймати зерно різної якості і вологості з подальшим доведенням до експортних кондицій, що гарантує експорт зернових і олійних культур на рівні світових стандартів», - зазначив керівник ДК «Прометей» Рафаель Гороян.

Читайте також

​Електронна черга у Зерновому коридорі регулюється за хабарі, – керівник Прометею

Морський Зерновий коридор – точка опори українських агроекспортерів, м...

03.03.2023
Еlevatorist.com: Нерівномірний попит на зберігання зерна та здешевлення сушіння, — що відбувається на ринку елеваторних послуг

Цього року аграрії вже зібрали 35 млн т зернових та олійних, на підход...

29.09.2023
​Прометей відновив роботу пошкодженого обстрілами елеватора на Миколаївщині (Latifundist)

На підприємстві розчистили завали, відновили склади та інфраструктуру,...

12.10.2023