Новини компанії

"Ми не зупиняємося!" ГК «Прометей» виділила додаткові 500 тис. грн. на підтримку української армії

19.03.2022

"Ми не зупиняємося!" ГК «Прометей» виділила додаткові 500 тис. грн. на підтримку української армії

Як повідомляє прес-служба, компанія продовжила фінансування корпоративної програми підтримки армії України та направила черговий транш у розмірі 500 тис грн. на закупівлю гуманітарної допомоги регіональним підрозділам ЗСУ та ТрО. У повідомленні також зазначається, що на рівні із забезпеченням продовольчої безпеки даний напрямок діяльності для Групи зараз є стратегічним.

Усі виділені в межах програми кошти направляютьсявиключно на потреби фронту і локального захисту.

«Окрім продовольчої номенклатури, за інформацією, наданою нам представниками Миколаївської ОВА, для нашої армії необхідними товарами є рації, бронежилети, медикаменти, термобілизна, взуття та інше. Саме з цього переліку зараз ведеться робота», - уточнили в компанії.

«В умовах війни основним фактором ризику великої частки бізнес-процесів є логістична складова. Першочерговим завданням координаційного штабу "Прометея" нині є навіть не зниження ризиків, а усунення їх у етапі планування доставки. Від цього залежить не скільки цілісність вантажу, скільки життя та здоров'я команди перевізників», - зазначили у прес-службі.

«Виділення на адресу армії України чергового траншу в розмірі 0,5 млн. грн. – це продовження виконання нашої програми підтримки Збройних Сил України. Усі наші підприємства та координаційний штаб об'єднав зусилля задля допомоги українській армії. Ми віримо і не сумніваємось у перемозі наших бійців у війні з країною - агресором, країною – злочинцем.

Сильна країна, сильний Президент, сильний губернатор, сильний Прометей! Разом до перемоги!», - заявив власник Групи Компаній «Прометей» РАФАЕЛЬ ГОРОЯН.

Читайте також

Рафаель Гороян: Прометей не працюватиме в Миколаївській області

​7 листопада президент групи “Прометей” Рафаель Гороян провів брифінг...

09.11.2016
На зерновому ринку України масове свавілля з боку покупців, а особливо європейських — Рафаель Гороян

Власник та голова Наглядової ради ПРОМЕТЕЯ Рафаель Гороян в своєму бло...

20.04.2023
ГК «Прометей» надасть підтримку миколаївцям в боротьбі з поширенням коронавіруса

​У зв'язку зі сформованою тривожною ситуацією в світі, пов'язаної з по...

19.03.2020