Новини компанії

Представники ГК «Прометей» взяли участь у ІІ Аграрному Форумі Елеватор-2020

10.02.2020

24 січня в київському міжнародному виставковому центрі «Український дім» відбувся ІІ Аграрний Форум Елеватор-2020 року, організатор - Українська Зернова Асоціація та група компаній «ПроАгро».

Головною метою зустрічі стало обговорення нагальних проблем та можливостей стабільного розвитку елеваторного напрямки представниками влади та аграрного бізнесу.
Учасники форуму міркували про слабкі сторони елеваторного напрямки, шукали шляхи їх усунення та обговорювали можливості модернізації елеваторних комплексів.
В обговоренні актуальних питань і завдань елеваторної галузі, найближчими планами і перспективами розвитку на форумі Елеватор-2020 поділилися і представники ГК «Прометей»: генеральний директор елеваторного напрямки - Карен Гороян, а також керівники Новополтавського і Пологівського елеваторів - Кудрін Олександр і Шутов Олександр.
З кожним роком ГК «Прометей» все більше нарощує свої елеваторні потужності. Тільки за 2019 рік активи компанії поповнилися трьома новими елеваторні комплексами в Дніпропетровській області та сучасним металевим силосним елеватором в Одеській. У 2020 році, компанія не планує зупинятися на досягнутому. Розширення елеваторної мережі і модернізація наявних активів - завдання, яке вже знаходиться в процесі успішної реалізації.

Читайте також

Збій в ГФС: «достукатися» до податкової «Прометею» допомогла преса

Миколаївська група компаній «Прометей», зіткнувшись з систематичними п...

26.06.2015
На Олімпі українського агробізнесу група компаній «Прометей»

Як і тезка давньогрецького титану, сучасний «Прометей» понад 20 років...

16.05.2019
Компанія «Прометей» інвестує в модернізацію елеватора «Чотирбоки» 1 млн доларів

​Компанія «Прометей» планує інвестувати в модернізацію елеватора в с....

26.02.2019