Новини компанії

«Прометей» купив ще один елеватор – на станції Йосипівка в Кіровоградській області

11.04.2016

На початку травня мережа елеваторів «Прометей» поповнилась ще одним – в с. Залізничне Вільшанського р-ну Кіровоградської області, на ж/д ст. Йосипівка. Елеватор знаходиться в робочому стані, на його базі триває прийомка зернових і олійних культур врожаю 2015 р.

Елеватор на ст. Йосипівка ємністю одноразового зберігання до 45 тис. тонн є комплексом з 12 складів підлогового типу зберігання. Комплекс оснащений 5-ма точками приймання, більше половини складів механізовані – обладнані системою верхніх і нижніх галерей, а також автомобільними вагами. Доопрацювання зерна здійснюється за допомогою 3-х сушарок і 3-х зернових сепараторів.

Лабораторія елеватора атестована для аналізу чотирьох культур – пшениці, ячменю, соняшнику і кукурудзи.

Елеватор розташований на базі ж/д гілки, є вагонні ваги, можливе відвантаження на ж/д транспорт. До елеватору є зручний під’їзд зі сторони траси Миколаїв-Київ.

До початку нового маркетингового року «Прометей» планує інвестувати в оновлення матеріально-технічної бази елеватора до $1 млн. – заплановано оновлення лабораторного обладнання, ремонт складів, під’їзних і внутрішніх автомобільних шляхів. Також буде проведена модернізація системи електрифікації елеватора, пунктів відвантаження, системи переміщення зерна, системи безпеки роботи і зберігання зерна.

«Прометей» давно і добре знають фермери Кіровоградській області. На базі елеватора в Йосипівці ми зможемо бути ближче до виробника, приймати і оперативно допрацьовувати зерно. Це особливо зручно в «гарячий» період збирання. Також на елеваторах «Прометей» ми пропонуємо максимально вигідні, лояльні умови зберігання зерна для наших партнерів.

Зараз ми вже активно ведемо ремонтні роботи, до початку сезону елеватор запрацює на повну силу», – прокоментував нову покупку групи«Прометей» керівник компанії Рафаель Гороян.

Читайте також

Близько трьохсот співробітників групи “Прометей” пікетували Державну фіскальну службу

​Ще в понеділок вранці, 31 жовтня, в головний офіс компанії в Миколаєв...

04.11.2016
Агроном Ілля Троїцький: Стан озимих у ГК Прометей добрий, хоч рослини подекуди не входили у зимовий спокій

Через теплу безсніжну зиму на Миколаївщині озимі подекуди цьогоріч так...

23.02.2023
До подвигу – з пам’яттю, до віку – з повагою: «Прометей» привітав ветеранів з травневими святами

​Тісне спілкування з фермерами «Прометей» традиційно вважає запорукою...

16.03.2016