Новини компанії

Рафаель Гороян: «Елеваторний арсенал« Прометей »збільшився до 24 комплексів, а Сумська область стала дев'ятим регіоном, де буде представлена ​​група»

18.06.2020

Голова правління ГК Прометей Рафаель Гороян пояснює: "Вітаємо Сумську область, адже в регіонах, де з'являється компанія« Прометей », агровиробники стають багатшими. Наші партнери тепер зможуть продати зернові та олійні культури ще дорожче, тому що на одного покупця у них побільшає ".

Набутий комплекс збільшив елеваторний арсенал компанії до 24, а Сумська область стала дев'ятим регіоном, де буде представлений «Прометей».

Елеватор Лебедин розташований на території 15 га і складається з 20 механізованих зерносховищ підлогового типу, загальною накопичувальної потужністю 53 тис. тонн. Зерносховище оснащено 9 спеціалізованими точками автоотгрузкі з потужністю ліній 500 т / добу і 5 точками з потужністю ліній автопріема 950 т / добу. Відвантаження зерна в вагони так само не складе труднощів, адже комплекс забезпечений 6 пунктами ж / д відвантаження потужністю 525 т / добу. Лабораторія оснащена сучасним високоякісним обладнанням і атестована для аналізу зернових і олійних культур.

Кроме услуг хранения, доработки и сушки зерновых культур и подсолнечника, благодаря агромаркету теперь и в Сумской области, каждый фермер на элеваторе сможет купить или обменять свой урожай на необходимые ему товары: минеральные удобрения, ГСМ, средства защиты растений и семена, сэкономив тем самым время и затраты на логистику.

- «Постійним клієнтам ми надаємо можливість фінансування під майбутній урожай на вигідних умовах, аграрії можуть отримати мінеральні добрива, ЗЗР та насіння за ринковими цінами в рахунок майбутнього врожаю», - запевняє керівник компанії.

Компанію цілком влаштовує стан комплексу: елеватор не вимагає капітальних вкладень і модернізацій.

- «Ринок поки не вимагає дорогих елеваторів. Йдемо в ногу з технологіями і проводимо модернізації плавно, в міру потреби », - говорить Рафаель Гороян.

Що стосується завдань і цілей на цей сезон, то планується зробити мінімум один оборот і вийти на 50-60 тис. тонн, максимум на 100 тис. тонн. Компанія не планує зупинятися на досягнутому. Станом на початок 2020 року група займала п'яте місце в Україні за обсягом одноразового зберігання. Незважаючи на дестабілізацію економічної ситуації і труднощі, з якими на початку року зіткнувся весь світ, група і далі планує активне розширення елеваторних потужностей в різних регіонах України і насамперед - там, де компанія поки не представлена.

- «Плануємо за рік-два забезпечити свою присутність в різних областях України. Маємо амбіції стати №1 за потужністю одноразового зберігання. Наша мета - щоб компанію Прометей знали по всій країні », - резюмував Рафаель Гороян.

Читайте також

Прометей привітав першачків з 1 Вересня

Компанія подарувала кожному школярику необхідне учнівське приладдя, зо...

04.09.2023
«Прометей» продав більше 350 тис. т зернових і олійних за період 2014/2015 МР

З червня 2014 по травень 2015 року обсяг продажів з елеваторів групи к...

12.06.2015
Як обрати надійний елеватор для свого зерна розповіли на конференції «Логістика і склад 2019»

​У Київському Гольф Центрі відбулася ІV аграрна Конференція «Логістика...

07.05.2019