Новини компанії

Рафаель Гороян розповість про переваги горизонтальної інтеграції

16.03.2016

Керівник групи «Прометей» Рафаель Гороян виступить з доповіддю про досвід побудови і переваги горизонтально інтегрованої компанії в рамках форуму «Агробізнес України-2016», який пройде в Києві 22 березня.

На відміну від традиційного для багатьох компаній АПК принципу вертикальної інтеграції бізнесу, засновник і керівник групи «Прометей» Рафаель Гороян будує торгово-сервісну компанію, грунтуючись на принципі горизонтальної інтеграції. З його точки зору, така модель управління і розвитку сприяє конкурентоспроможності та стійкості бізнесу до коливань ринку.

«Ми забезпечуємо зв’язок між виробниками сільгосппродукції і споживачами – переробниками, трейдерами, експортерами. Сьогодні спілкування на ринку зерна відбувається на базі елеваторів. Ми надаємо нашим клієнтам комплексний сервіс, а партнерам допомагаємо вирішувати питання забезпечення сировиною.

Український аграрний ринок сьогодні сповнений амбіцій, у гравців є бажання рости і розвиватися. Але незалежно від масштабів, бізнесу потрібен діалог. «Прометей» як торгова компанія цей діалог забезпечує», – підкреслює Рафаель Гороян.

Доповідь буде представлена в рамках 3-ї сесії, присвяченої стратегіям розвитку та аналізу прикладів практики провідних агрокомпаній.

Читайте також

Фільм до 20-річчя компанії "Прометей"

11.01.2019
Прометей-Чотирбоки: майстер-клас з модернізації підлогового зерносховища

​В Україні є багато старих зерносховищ, які рано поки списувати з раху...

19.02.2020
Гендиректор ОТП Лізинг: "Прометей вчасно розраховується з нами"

В умовах нестабільної економіки довіра банків залишається важливою скл...

26.07.2023