Новини компанії

У рамках стратегії розвитку транспортної логістики "Прометей" розширив вантажний автопарк черговою партією машин

23.09.2022

У рамках стратегії розвитку транспортної логістики "Прометей" розширив вантажний автопарк черговою партією машин

Українська Зерноторгова Група Компаній «Прометей» повідомила про закупівлю 5 нових моделей вантажного автотранспорту, які поповнять автопарк профільного підрозділу Групи.

На даний момент автопарк ГК «Прометей» налічує 45 одиниць вантажної автотехніки з урахуванням 5 нових машин. Наступне постачання, в кількості 10 тягачів з напівпричепами, буде здійснено протягом першої декади жовтня.

«Реалізація відповідного проекту стане конкурентною перевагою та дозволить знизити логістичні витрати Групи. До того ж, у зв'язку з війною, питання мобільності будь-якої компанії є більш ніж актуальним. «Зерновий коридор» частково переорієнтував логістичні маршрути, які ведуть до західного кордону України на південний напрям, але не можна сказати, що ця зміна призведе до суттєвого зниження потреби у вантажному автотранспорті», - зазначають у компанії.

Як зазначається у повідомленні Групи, фахівці транспортного напряму почнуть експлуатувати нові зчіпки одразу після їх реєстрації. Завдяки отриманню чергової партії модельний ряд «Прометей Авто» розширився тягачами DAF і напівпричепами Wielton.

Як зазначалося раніше, до кінця року Група «Прометей» має намір суттєво оновити свій вантажний автопарк новими машинами у кількості 100 одиниць.

Читайте також

Рафаель Гороян: Проблеми в логістиці заважають аграрному бізнесу розвиватися - ProAgro

Сьогодні розвитку агробізнесу в Україні заважають суттєві проблеми в л...

21.10.2017
Генеральний директор виробничих компаній ГК «Прометей» Аслан Романович Мурадян розповів Latifundist про розширення агробізнесу на півдні

ГК «Прометей» розширила агроактиви за рахунок земель на півдні країни....

20.07.2021
Компанія «Прометей» посилює свої позиції у Полтавській області

Група «Прометей» продовжує приєднання трьох активів у Полтавському рег...

17.05.2022