У ТОП-100 найбагатших українців за версією журналу «Кореспондент» увійшов миколаївський бізнесмен Рафаель Гороян

04.10.2019

Журнал «Кореспондент» презентував рейтинг «100 найбагатших українців». За інформацією видання, були проаналізовані активи понад 120 найуспішніших представників різних сфер бізнесу. Бізнесмен Рафаель Гороян, голова правління групи компаній «Прометей» з оцінкою стану в 130 млн. доларів зайняв 49 позицію.

Керуючі якості бізнесмена ведуть до стрімкого розвитку компанії. Більш ніж за 20 років роботи «Прометей» показав високі результати на аграрному ринку, компанія працює стабільно і продовжує рости, тим самим примножуючи власний стан.

На сьогоднішній день ГК «Прометей», маючи в своєму арсеналі 23 елеваторних комплекси, впевнено утримує позиції лідерства серед власників елеваторних потужностей в Україні. На світовому ринку зерна компанію знають як успішного трейдера, на внутрішньому – як надійного партнера по закупівлі сільгосппродукції. Власний автопарк: 40 сучасних зерновозів: MAN, SCANIA, VOLVO забезпечує маневреність, незалежність, оперативність у наданні послуг з логістики вантажів. Компанія займається вирощуванням зернових і олійних культур на власному земельному банку в 10 тис.га і є одним з найбільших дистриб’юторів мінеральних добрив в країні.

Читайте також

Закордонним інвесторам не цікаві лінійні елеватори

​Таку думку в інтерв'ю Elevatorist.com висловив керівник групи компані...

28.08.2015
Благодійний фонд Рафаеля Горояна привітав дітей-інвалідів з Днем Святого Миколая

​19 грудня відзначається одне з найщиріших і душевних свят – День Свят...

19.12.2017
«Ким я бачу себе в майбутньому?» Відповідь на це питання шукали діти співробітників компанії «Прометей»

​Рано чи пізно кожній людині доводиться приймати одне з важливих рішен...

26.02.2021