Новини компанії

Володимирівський елеватор «Прометей» прийняв першу партію соняшнику

04.02.2016

В кінці січня на елеваторі «Прометей» в с. Володимирівка Казанківського району Миколаївської області стартувало приймання зернових. Група «Прометей» придбала елеватор в кінці липня 2015 року. Всього в реконструкцію елеватора планується інвестувати $ 2,5 млн.


Володимирівська елеватор «Прометей» являє собою систему 6 складів підлогового зберігання, загальною потужністю зберігання до 50 тис. Тонн. На момент покупки, елеватор знаходився в неробочому стані протягом багатьох років.

На сьогоднішній день повністю введені в експлуатацію три з шести складів, загальним обсягом зберігання до 20 тис. Тонн. На складах тривають реконструкційні роботи: обладнання системи механізації - верхньої і нижньої галерей, монтаж нового перекриття складів, оновлення покрівлі. На об'єкті встановлено електронні автомобільні ваги з 20-ти метрової платформою вантажопідйомністю до 80-ти тонн. Лабораторія елеватора оснащена сучасним високоякісним обладнанням, атестована для аналізу трьох культур - пшениці, ячменю, соняшнику. Для зручності клієнтів і партнерів, на елеваторі передбачена кімната відпочинку водіїв.

Група «Прометей» традиційно розвиває мережу зерносховищ шляхом реконструкції, технічного переоснащення складів, модернізації обладнання. В активах групи сьогодні 8 елеваторів загальною потужністю одноразового зберігання 380 тис. Тонн. Завдяки досить високій щільності розміщення елеваторів компанії в Миколаївській області (6), за підсумками 2015 року «Прометей» має налагоджені контакти з більш ніж 50% сільгоспвиробників області, надаючи комплекс послуг доопрацювання, зберігання і закупівлі зернових.

«Я як і раніше не відмовляюся від ідеї відновлення складів підлогового зберігання старої споруди, замість зведення дорогих металевих силосів. Підлогові склади завжди були і залишаються зручною і надійною платформою для зберігання зерна. Ми розміщуємо елеватори оптимально, з урахуванням густоти розміщення наших партнерів. І по логістиці, і за витратами часу - фермеру вигідніше реалізувати зерно саме на лінійний елеватор, а не везти в порт, - прокоментував відкриття нового елеватора керівник групи «Прометей» Рафаель Гороян.

Читайте також

Елеваторну мережу ГК «Прометей» поповнить першокласний «розумний» об’єкт

​За словами голови правління ГК «Прометей» Рафаеля Горояна, залучення...

14.07.2019
Компанія «Прометей» активно зміцнює свої позиції на ринку CIF - Украгроконсалт

Для ефективного конкурування керівництво компанії «Прометей» дотримуєт...

22.02.2018
Прометей отримав п'ятирічний безвідсотковий кредит на 500 тис. Франків

​В рамках програми підтримки бізнесу, компанія «Prometey Swiss SA» - д...

03.04.2020