Агромаркет на Помошнянском елеваторі: три відповіді на головні питання

04.08.2020

Що продають?

Агромаркет «Помошнянского елеватора» починався з продажу мінеральних добрив. Як розповідає директор елеватора Юрій Старіков, спочатку на вибір було всього 2-3 позиції. В кінці 2019 року асортимент продукції розширили засобами захисту рослин від провідних виробників BASF, Syngenta, ALFA Smart Agro, Unifer, а так же насінням соняшнику, кукурудзи, ріпаку від Syngenta, Limagrain, Євраліс, озимих зернових вітчизняної селекції.

Одними з ключових переваг співпраці з компанією є економія на логістиці і швидка доставка товару. Фермер може відвезти придбаний товар на тій же машині, на якій привіз сільгосппродукцію, тим самим значно заощадивши на логістиці.

Добрива на Помошнянском елеваторі

«Елеватор надає надійні інструменти для аграріїв на зручних і вигідних для них умовах. Виробник возить на елеватор зерно, а компанія надає йому широкий асортимент міндобрив, ЗЗР, насіння, причому з хорошою знижкою. У виграші залишаються всі - фермер економить, не переплачуючи двічі за логістику, а компанія виграє маржу по автотранспорту. Доставка можлива так само і на господарство », - ділиться директор Помошнянского елеватора.


Як продають?

Менеджери «Помошнянского елеватора» постійно підтримують зв'язок з аграріями регіону. За допомогою дзвінків, розсилок через електронну пошту, вайбер і телеграм вони інформують аграріїв про надходження і цінах на зерно, мінеральні добрива, ЗЗР та насіння.

Схема продажу мінеральних добрив, ЗЗР та насіння на «Помошнянском елеваторі» дуже проста. Якщо фермер хоче придбати товар, він дзвонить менеджерам, ті оформляють розпорядження, а в цей час на елеваторі готують необхідну партію добрив. Аграрію залишається приїхати і забрати покупку.

Юрій Старіков

«Делаем все быстро, чтобы не задерживать машину. Это очень важно, особенно сейчас — в пору сбора урожая»,— объясняет руководитель элеватора.

Читайте також

Найближчі два роки стануть вирішальними для агросектору України, – Рафаель Гороян

Найближчі два роки стануть вирішальними для агросектору України. Урожа...

26.12.2022
Рафаель Гороян: «Успішне проходження аудиту KPMG - це індикатор статусності компанії»

Консолідована фінансова звітність Групи компаній «Прометей» отримала п...

12.10.2021
Агроном компанії «Прометей»: «Посівна буде закінчена вчасно»

​Аграрії майже всіх областей України зайняті сівбою озимих зернових ку...

30.09.2019