Новини компанії

Через схеми термінала «Транссервіс -2008» в порту Чорноморськ від послуг Групи компанії Прометей відмовився закордонний покупець

13.03.2023

РЕЛІЗ

На сьогодні склалася ситуація, коли через схеми термінала «Транссервіс -2008» в порту Чорноморськ від послуг Групи компанії Прометей відмовився закордонний покупець.

Судно стояло з 12 січня 2023 р. в очікуванні проходження комісії в Стамбулі. Збитки за його простій склали понад 1 млн. доларів. У зв'язку з непрозорістю по термінам постановки до причалу судно було канцельовано.

Таким чином компанія втратила контракт на постачання великої партії агропродукції, укладений з іноземним партнером. Це спричинило як прямі, так і непрямі збитки.

«Таке ставлення до іноземних покупців українського зерна, на жаль, не додає довіри ні до Зернового коридору, ні до нашої країни.

Статус продавця, який мають українські зернотрейдери на міжнародній арені і так не найкращий, а зі здійсненням афер припортовим терміналом просто обвалюється», - резюмує один з керівників ГК Прометей Сергій Ольховський.

Як раніше повідомлялося, Група компаній Прометей має всі підстави стверджувати, що "Транссервіс-2008" регулює чергу під завантаження суден в ручному режимі.

Читайте також

Привітання керівника з Днем Народження від співробітників «Прометея»

02.08.2017
ГК «Прометей» не має наміру згортати партнерські програми для українських аграріїв

Незважаючи на фінансові обмеження воєнного часу, ГК «Прометей» оголоси...

06.03.2022
Здоровий спосіб життя на благо «Прометея»

​Пропаганда здорового способу життя серед співробітників уже багато ро...

31.07.2017