Новини компанії

ГК «Прометей» не має наміру згортати партнерські програми для українських аграріїв

06.03.2022

ГК «Прометей» не має наміру згортати партнерські програми для українських аграріїв

Незважаючи на фінансові обмеження воєнного часу, ГК «Прометей» оголосила про продовження робіт у рамках Спеціальних програм фінансування фермерів.

Оскільки ситуація з нестачею оборотних коштів у фермерів зараз значно погіршилась, Команда «Прометей» прийняла рішення, як і раніше, здійснювати продаж не лише за «живі» гроші. Аграрії можуть не тільки придбати або обміняти врожай на необхідну продукцію: мінеральні добрива, ЗЗР або насіння на вигідних умовах, а й отримати можливість фінансування під майбутній врожай без обмеження мінімальних обсягів подальших постачань.

«Зараз, коли весняно посівна кампанія без перебільшення знаходиться на межі зриву, наша опція фінансування під майбутній урожай - це альтернатива банківським інструментам, які зараз здебільшого недоступні. Ми знаємо своїх партнерів, з деякими співпрацюємо десятиліттями, і розуміємо, наскільки важлива зараз для них підтримка великої агрокомпанії, співпраця з якою вже налагоджена», - повідомляє ГК «Прометей».

«Наше рішення щодо партнерських програм для аграріїв сьогодні – означає завтра хліб на наших столах. Підтримка фермерського господарства у проведенні весняної посівної кампанії є не менш важливою, ніж посівна великих аграріїв-виробників. Який буде врожай і результат-покаже час. Але ми подбали про те, щоб напередодні посівної кожен фермер отримав все необхідне для польових робіт», - прокоментували ініціативу представники прес-служби компанії.

У повідомленні також наголошується, що надалі компанія має намір опрацювати додаткові опції партнерських програм, сформувавши т.зв. антикризову дорожню карту співпраці ГК із своїми агро-клієнтами.

Все Буде Україна! Слава Україні!

Читайте також

Елеваторну мережу ГК «Прометей» поповнить першокласний «розумний» об’єкт

​За словами голови правління ГК «Прометей» Рафаеля Горояна, залучення...

14.07.2019
ГК «Прометей» працює над залученням іноземних інвестицій для розвитку аграрного бізнесу в Україні

​З кінця травня 2019 року ДК «Прометей» почала успішно працювати зі шв...

04.02.2020
«Прометей» допоміг відремонтувати дах дитячого садка в селищі Казанка

​Група «Прометей» вже багато років дотримується політики активної соці...

26.04.2016