Новини компанії

ГК «Прометей» продовжує реалізовувати програму підтримки своїх співробітників, які служать у ЗСУ

20.05.2022

З самого початку повномасштабного військового вторгнення росії в Україну компанія прийняла комплексну програму підтримки призваних співробітників.

Зокрема, працівники Компанії «Прометей», які стали на захист України та перебувають на службі у ЗСУ, отримують і надалі отримуватимуть 100% виплати заробітної плати на весь час дії військового стану в країні, йдеться у повідомленні ГК.

«Компанія розуміє важливість та необхідність соціальної підтримки своїх співробітників, які виконують військовий обов'язок. Тому ми продовжуємо реалізовувати ініціативу щодо грошового забезпечення своїх працівників, які захищають незалежність України. Ці зобов'язання Компанія взяла на себе з перших днів повномасштабного військового вторгнення Росії . Кожному співробітнику, який був зарахований до лав ЗСУ, виплачується і надалі виплачуватиметься заробітна плата в її 100% обсязі», - зазначають у ГК «Прометей».

Уточнюється, що це рішення без обмеження стосується всіх військових, які так чи інакше задіяні у бойових діях і незалежно від терміну служби, військового звання тощо.

Крім того, у разі отримання поранення або будь-якої іншої травми під час служби, Компанія фінансує лікування працівника. У разі загибелі працівника на службі, «Прометей» бере зобов'язання надавати матеріальну допомогу сім'ї загиблого.

Нагадується також, що ГК «Прометей» здійснює підтримку української армії та населення Миколаєва гуманітарними вантажами. Сумарно на ці потреби було виділено 3,5 млн. грн.

Читайте також

Цінова ситуація на ринку продовольчих зернових в новому сезоні буде стабільною

​Цінова ситуація на ринку продовольчих зернових в новому сезоні буде с...

18.08.2015
Рафаель Гороян пожертвував 800 тисяч гривень на адресу БФ « Tabletochki » для допомоги онкохворим дітям

Засновник однойменного благодійного фонду, власник Групи «Прометей» Ра...

06.12.2021
За 11 місяців 2017 року українськими портами оброблено 35 млн. тонн зернових вантажів

​У січні-листопаді морські порти України обробили 121 млн. тонн вантаж...

12.12.2017