Новини компанії

Група Компаній «Прометей» продовжує реалізацію програми підтримки армії

20.10.2022

Незважаючи на те, що ГК «Прометей», як і інші аграрії, значною мірою зазнає весь негатив війни, компанія продовжує здійснювати підтримку армії, надавати допомогу рідному місту гуманітарними та соціальними проектами, а також створювати робочі місця по всій Україні.

Так, в рамках реалізації чергового етапу програми підтримки українських захисників Група надала фінансову допомогу структурним підрозділам ЗСУ у Миколаївській області.

«Мілітарна програма реалізується Групою з перших днів повномасштабного вторгнення росії. Підтримка обороноздатності як рідного міста, так і України в цілому є для нас незмінним пріоритетом одночасно із забезпеченням продовольчої безпеки країни», - зазначається у повідомленні ГК «Прометей».

Сумарно на гуманітарні проекти, підтримку обороноздатності, забезпечення захисників необхідними вантажами, реалізацію програми з релокації та соціальної допомоги співробітникам було виділено понад 6 млн. грн., а за весь час ведення бойових дій команда Компанії «Прометей» реалізувала десятки проектів підтримки як цивільного населення, так і військових.

Крім того, на стадії реалізації зараз перебуває новий проект із забезпечення захисників на передовій автотранспортом.

«Переломний момент уже настав і зараз українському бізнесу необхідно максимально активізувати зусилля, направивши їх на підтримку української армії та цивільного населення, яке найбільш постраждало від війни. Наші воїни звільняють метр за метром нашої землі, тоді як бізнес день за днем працює задля забезпечення економічної стабільності країни. Ми вистоємо, і ми переможемо! Все буде Україна!, – резюмували у прес-службі компанії «Прометей».

Читайте також

«Прометей» - один із флагманів сталого розвитку Миколаєва

Керівник відділу управління персоналом Групи Компаній «Прометей» Анаст...

30.08.2021
Вітання з 8 березня від Рафаеля Горояна

​Дорогі жінки! Щиро вітаю вас з прекрасним весняним святом - Міжнар...

07.03.2020
Мільйони на оновлення: як модернізують елеватори Групи компаній Прометей

Latifundist завітав до Миколаївської області, щоб на власні очі побачи...

12.08.2021