Новини компанії

Компания «Прометей» увеличила прием зерновых и масличных на 30%

22.08.2018

Елеватори ГК «Прометей» за 2017/2018 МР взяли від постачальників 730 тис. Тонн зернових. У порівнянні з минулим маркетинговим роком потік зерна на елеватори компанії виріс на 30%. Варто відзначити, що 41% із загального обсягу прийнятої продукції склали олійні (соняшник, соя) і 59% - зернові (ячмінь, пшениця, ріпак, кукурудза).

На збільшення обсягів перевалки зерна в 2017/2018 МР позитивно вплинула модернізація елеваторів, яка дозволила збільшити швидкість приймання зернових, а також налагоджені довірчі партнерські відносини з виробниками. Сьогодні торговці «Прометея» працюють по всій Україні і постійно нарощують клієнтську базу. Слід зазначити, що торговий відділ вийшов на більш високий рівень за рахунок збільшення кількості торговців і підвищення їх професіоналізму.
Також стабільному приросту товарообігу групи «Прометей» сприяє чесний підхід в наданні послуг, розвинена інфраструктура для відвантаження зерна на залізничний та автомобільний транспорт, використання високотехнологічного обладнання зарубіжних і вітчизняних виробників.
«Сучасні технології доробки і зберігання зерна дають можливість елеваторів приймати зерно різної якості і вологості з подальшим доведенням до експортних кондицій, що гарантує експорт зернових і олійних культур на рівні світових стандартів», - зазначив керівник ДК «Прометей» Рафаель Гороян.

Читайте також

Зернотрейдінг: 5 інгредієнтів успіху – Наїра Гороян | Latifundist

Сьогодні конкуренція на ринку трейдингу досить велика. Тому, щоб залиш...

10.01.2020
«Прометей» демонструє фінансову стабільність, яка дозволяє компанії впевнено розвиватися

Власник групи компаній «Прометей» Рафаель Гороян розповів журналу «Фок...

15.04.2019
Один з найбільших в ГК Прометей: Помошнянський елеватор

Другий за величиною елеватор Групи компанії «Прометей» знаходиться в К...

17.11.2020