Новини компанії

Компанія «Прометей» збільшила обсяги продажів на 11%

13.11.2017

За підсумками січня-жовтня 2017 року група компаній «Прометей» наростила обсяги продажів зернових і олійних культур. Компанія реалізувала 655 тис. Тонн с / г продукції, що на 11% більше в порівнянні з аналогічним періодом 2016 року. Варто відзначити, що 269 тис. Тонн становлять олійні, 386 тис. Тонн – зернові.

Стабільному приросту товарообігу групи компаній «Прометей» сприяє надання якісного сервісу, а також постійне нарощування та модернізація власних складських потужностей, на базі яких здійснюється закупівля зернових.

«Ми налагоджуємо контакти з виробниками, покращуємо сервіс, особливо з дрібним і середнім фермером. В результаті цього вибудовується чітка схема поставок с / г продукції від виробника до крупнооптовим експортерам сировини і переробним підприємствам. Одним з переваг співпраці з «Прометеєм» є безкоштовна приймання зернових і олійних. Також постачальникам соняшнику надається безкоштовне зберігання продукції протягом перших 30 днів, а зернових – на протязі всього періоду. Компанія пропонує виробнику завжди актуальну і вигідну ціну і кращий сервіс в даному сегменті », – зазначив керівник групи« Прометей »Рафаель Гороян.