Новини компанії

«Прометей» обладнає систему вуличного освітлення на одній з вулиць Вознесенська

16.09.2016

У форматі соціального партнерства група «Прометей» продовжує реалізацію програм розвитку територіальних громад, а також проектів, ініційованих органами місцевого самоврядування. Переважно компанія інвестує в соціальну інфраструктуру тих регіонів, де розташовані підприємства групи.

Так, в рамках інвестиційної діяльності «Прометей» профінансував роботи з будівництва мережі зовнішнього освітлення вулиці Омеляновича-Павленка (колишня Чапаєва) в місті Вознесенськ. Нагадаємо, що тут знаходиться один з елеваторів компанії. В ході проекту планується встановити залізобетонні опори і сучасні енергозберігаючі світильники.

«Більше 20 років жителі цілого кварталу проживали без вуличного освітлення. А це близько 30 будинків. На цій ділянці дороги неодноразово бували ДТП, і вона вважається одніює з найнебезпечніших в місті. Завдяки встановленню вуличного освітлення, нам вдасться значно підвищити безпеку і пішоходів, і дорожнього руху в цілому», – прокоментував початок будівельно-монтажних робіт директор Вознесенського елеватора Аслан Мурадян.

Читайте також

Компанія «Прометей» збільшила обсяги продажів на 11%

За підсумками січня-жовтня 2017 року група компаній «Прометей» нарости...

13.11.2017
До кінця 2022 року Компанія «Прометей» має намір оновити свій вантажний автопарк 150 новими машинами

Одна з найбільших зерноторгових компаній України ГК «Прометей» оголоси...

21.06.2022
ГК «Прометей» готує чергову партію гумдопомоги для ЗСУ та ТРО

«Щоденна робота наших виробничих компаній, координаційного центру «Про...

16.03.2022