Новини компанії

«Прометей» запустив елеватор в м Долинська Кіровоградської області

15.06.2015

Миколаївська зерноторгова компанія «Прометей» ввела в експлуатацію елеватор в м Долинська Кіровоградської області, придбаний в лютому 2014 року. На його склади відвантажили перші партії ячменю нового врожаю.


Елеваторне господарство «Прометей» в м Долинська розташоване на території 3,3 га, має зручні автомобільні під'їзні шляхи, а також потенційну можливість відвантаження на ж / д транспорт.


Елеватор обладнаний сучасною лабораторією, автопол'емніком, ваговій. Вагова майданчик має можливість обслуговування зерновозів різної модифікації, в т.ч. «Довгих предметів», оснащена автоматизованої системою відстеження процедури зважування з передачею даних в головний офіс.


Загальна потенційна накопичувальна потужність складів оцінюється в 20 тис. Тонн. Традиційно для «Прометея» елеватор у Долинській - комплекс бетонних складів підлогового типу зберігання. На даний момент в експлуатацію введено 2 склади потужністю 5 тис. Тонн. Завершення реконструкційних робіт планується до кінця 2015 року.


Операція з придбання елеватора була оформлена в лютому 2014 року. Реконструкція об'єкта тривала півтора року.


«Ми відкрили цей елеватор в першу чергу для зручності наших клієнтів. Більше 20% обороту соняшнику «Прометей» закуповує в Кіровоградській області. Тут, як і в багатьох інших областях, компанія має багаторічні налагоджені контакти з фермерськими господарствами. Завдяки відкриттю елеватора ми сподіваємося стати ще ближче до постачальників з області, а значить забезпечити більш зручний сервіс », - зазначив керівник групи компаній« Прометей »Рафаель Гороян.


На сьогоднішній день елеватори групи «Прометей» розташовані в Миколаївській, Кіровоградській, Київській областях. Загальна накопичувальна потужність зерносховищ мережі становить 230 тис. Тонн.

Читайте також

ГК «Прометей» виходить на зовнішні ринки соняшникової олії

Компанія «Прометей» розпочала реалізацію проекту з виробництва соняшни...

28.08.2021
ГК «Прометей» в ТОП-15 найбільших елеваторних компаній

​Сайт Elevatorist.com згідно відкритих даних компаній-учасників склав...

10.04.2019
За перше півріччя 2015/2016 МГ «Прометей» експортував 250 тис. тон зерна

​За підсумками першої половини 2015-2016 маркетингового року товарообо...

12.01.2016