Новини компанії

Рафаель Гороян розповість про переваги горизонтальної інтеграції

16.03.2016

Керівник групи «Прометей» Рафаель Гороян виступить з доповіддю про досвід побудови і переваги горизонтально інтегрованої компанії в рамках форуму «Агробізнес України-2016», який пройде в Києві 22 березня.

На відміну від традиційного для багатьох компаній АПК принципу вертикальної інтеграції бізнесу, засновник і керівник групи «Прометей» Рафаель Гороян будує торгово-сервісну компанію, грунтуючись на принципі горизонтальної інтеграції. З його точки зору, така модель управління і розвитку сприяє конкурентоспроможності та стійкості бізнесу до коливань ринку.

«Ми забезпечуємо зв’язок між виробниками сільгосппродукції і споживачами – переробниками, трейдерами, експортерами. Сьогодні спілкування на ринку зерна відбувається на базі елеваторів. Ми надаємо нашим клієнтам комплексний сервіс, а партнерам допомагаємо вирішувати питання забезпечення сировиною.

Український аграрний ринок сьогодні сповнений амбіцій, у гравців є бажання рости і розвиватися. Але незалежно від масштабів, бізнесу потрібен діалог. «Прометей» як торгова компанія цей діалог забезпечує», – підкреслює Рафаель Гороян.

Доповідь буде представлена в рамках 3-ї сесії, присвяченої стратегіям розвитку та аналізу прикладів практики провідних агрокомпаній.

Читайте також

Два трактори поповнили парк сільськогосподарської техніки Групи компаній Прометей

Прометей придбав два новітніх трактори, скориставшись фінансовою підтр...

25.01.2023
Рафаель Гороян: Дії податкової міліції – незаконні

​«31 жовтня центральний офіс групи компаній “Прометей”, який знаходить...

02.11.2016
​Прометей відновив роботу пошкодженого обстрілами елеватора на Миколаївщині (Latifundist)

На підприємстві розчистили завали, відновили склади та інфраструктуру,...

12.10.2023