Новини компанії

Рафаель Гороян увійшов в рейтинг найбагатших аграріїв України за версією Landlord

15.05.2018

Засновник групи «Прометей» Рафаель Гороян займає 10-у позицію серед найбагатших аграріїв України. Команда LANDLORD, яка працювала над складанням рейтингу, оцінила капітал бізнесмена в $ 111,5 млн.

Власник групи компаній «Прометей» Рафаель Гороян не любить розпорошуватися на кілька справ і завжди тримає руку на пульсі власної компанії. Бізнесмен акуратно реінвестує прибуток в розвиток «Прометея», уникаючи кредитних кайданів. Його кредитний портфель не перевищує $ 17 млн. У відносинах з партнерами Гороян робить ставку на порядність. Вважає бізнес командною грою, а команду - сім'єю, що завжди грає на його стороні.
У власності «Прометея» знаходяться 18 елеваторів загальною потужністю одноразового зберігання понад 1 млн т. У 2017-му група придбала п'ять елеваторів в Запорізькій області. У поточному році група компаній «Прометей» планує продати 1,5 млн т зерна, тоді як в 2017-му реалізувала близько 1 млн т.
У 2018 році Рафаель Гороян планує сфокусуватися на розширенні потужностей зберігання, придбання трьох елеваторів в Дніпропетровській області та зміцненні власних торгових позицій.

Читайте також

Представники компанії «Прометей» взяли участь в конференції «Агробілд: Зберігання та логістика зерна»

У Києві 9 лютого 2018 року відбулася конференція «Агробілд: Зберігання...

12.02.2018
Зустрічай Одеса-Мама! Виїзна нарада групи “Прометей” з одеським колоритом

​Чи може п’ятниця перед довгоочікуваними вихідними бути ще кращою? Зви...

21.06.2016
Рафаель Гороян: Аграрію вигідніше завозити зерно на елеватор, ніж в порт

​Встановлення на 212 кілометрі траси «Ульянівка-Миколаїв» автомобільни...

10.09.2015