Новини компанії

Рафаель Гороян взяв участь в LANDLORD CLUB

11.02.2016

9 лютого керівник групи компаній «Прометей» Рафаель Гороян взяв участь в засіданні LANDLORD CLUB.


На запрошення редакції журналу LandLord власники бізнесу і топ-менеджери зустрілися, щоб обговорити актуальні питання та принципи ведення бізнесу в Україні, проблеми діалогу українських агрокомпаній і інвесторів. У своїх доповідях спікери звернули увагу на основні організаційні та менеджерські помилки українського бізнесу:

В Україні сьогодні фактично немає ринку фінансових інструментів, цивілізованої банківської системи, немає надійного фундаменту для розвитку ринкових відносин. Тому розвиток бізнесу в Україні сьогодні значно відстає від світових тенденцій. Український аграрний бізнес зараз представлений або великими гравцями - успішними агрохолдингами з чіткою стратегією розвитку та інвестицій, або приватними «сімейними» компаніями, які тільки освоюють управлінські ази.

Засновник і власник групи компаній «Прометей» Рафаель Гороян в розвитку бізнесу воліє спиратися виключно на власні сили, реінвестувати прибуток і максимально не розділяти посади власника і управлінця.

«Сьогодні багато власників компаній перестали бути господарями свого дітища, тому що розвивають його за кошти сторонніх фінансових інституцій. Така стратегія не має майбутнього.
Протягом 2016 року група «Прометей» купить ще 4 елеватори, і зробить це за рахунок реінвестування прибутку. Розширення мережі елеваторів - це ще один крок назустріч нашим партнерам, завдяки якому відстань між нами скоротиться, а взаємини - стануть міцнішими », - прокоментував підсумки зустрічі Рафаель Гороян.

Читайте також

«Прометей» запустив елеватор в м Долинська Кіровоградської області

Миколаївська зерноторгова компанія «Прометей» ввела в експлуатацію еле...

15.06.2015
До подвигу – з пам’яттю, до віку – з повагою: «Прометей» привітав ветеранів з травневими святами

​Тісне спілкування з фермерами «Прометей» традиційно вважає запорукою...

16.03.2016
Зараз саме час вчитися жити, виживати, працювати без кредитів - apk-inform.com

​В даний час в Україні підходить до завершення збирання ранніх зернови...

07.08.2015