У п'ятірку лідерів компаній по елеваторним потужностям в Україні 2019 увійшла ГК «Прометей»

29.02.2020

За підсумками рейтингу «ТОП-15 компаній по елеваторним потужностям в Україні 2019» головного елеваторного сайту України Еlevatorist.com група компаній «Прометей» з 8 місця піднялася на 5 позицію в порівнянні з попереднім роком.

За рахунок поповнення активів в 2019 році потужності елеваторного зберігання групи перевищили 1,2 млн. Т. Компанія придбала три елеваторних комплекси в Дніпропетровській області - в місті Апостолове, загальною накопичувальною потужністю 45 тис. Т, а також на базі залізничних станцій Жовтокам'янка і Ток Апостолівського району, загальною накопичувальною потужністю по 15 тис. т зернових кожен. Також в минулому році в елеваторній арсеналі «Прометей» з'явився перший сучасний елеватор з металевими силосами потужністю - 62 тис. Тонн в смт. Миколаївка, Одеської області.
У 2020 році, компанія не планує зупинятися на досягнутому. Розширення елеваторної мережі і модернізація наявних активів - завдання, яке вже знаходиться в процесі успішної реалізації. ГК «Прометей» успішно рухається до реалізації амбіцій вийти на перше місце в Україні за обсягом зберігання.
- «Ми маємо намір купувати елеватори по всій Україні, методом розкиду, щоб наші підприємства були присутні по всій території країни. Дуже серйозно дивимося в сторону Хмельницької, Вінницької та Житомирської областей. Будемо рухатися в Харків, Полтаву. І, звичайно, зміцнюватися у всіх областях, де вже працюють наші елеваторні комплекси », - зазначив Рафаель Гороян, голова правління ГК "Прометей".
фото elevatorist.com