Новини компанії

Засновник Групи Компаній «Прометей» Рафаель Гороян про ситуацію навколо України

22.02.2022

«Рішення тікати — коротке та невірне. Ми повинні не тільки брати від української землі, ми маємо захищати та боронити її в тяжкий час. Я та моя сім'я перебуваємо в Україні та не збираємося її полишати», — зазначив Рафаель Гороян, в коментарі в подтримку флешмоба #ТримайсяЗемлі.

Він закликав власників бізнеса до спокою у зв'язку з недавніми подіями, а також застеріг від ухвалення короткочасних - «хвилинних» рішень.

«Я закликаю всіх бізнесменів залишитися, тому що ви лідери - лідери своїх компаній, і повірте мені, вся ваша компанія дивиться на вашу позицію. Коли лідер біжить – бігтимуть ВСІ», - наголосив Рафаель Гороян.

«Ви багато ризикували та ризикуєте далі. І брали на себе набагато більше ризиків, ніж просто залишитись на рідній землі, захищаючи свій дім та господарство».

Власник компанії «Прометей» також зазначив, що веде бізнес в Україні вже майже 30 років. І бігти, за секунду поховавши все, він не має наміру.

Група компаній "Прометей" закликає зберігати спокій, готуватися до посівної, внесення добрив, готувати зерносховища до нового врожаю та триматися землі!

Слава Україні, будьмо разом!

Читайте також

Представник ГК «Прометей» взяв участь у форумі «Корупція і корпоративне шахрайство: методи протидії та комплаєнс – стратегії»

​Як виявити загрози шахрайства і корупції? Ефективно управляти комплає...

24.04.2019
До подвигу – з пам’яттю, до віку – з повагою: «Прометей» привітав ветеранів з травневими святами

​Тісне спілкування з фермерами «Прометей» традиційно вважає запорукою...

16.03.2016
Автопарк «Прометея» поповнили позашляховики Renault Duster

​Лідер аграрного ринку України – компанія «Прометей» продовжує розвива...

06.07.2019